Fundacja ARKA, jak sama nazwa wskazuje jest oazą dla wielu ludzi, ludzi których przeżycia, emocje, a także różne momenty w życiu trzeba na stałe uwiecznić nie tylko w sercach ich samych, ale i na fotografiach, które staną się wspomnieniem tamtych chwil. Taką właśnie dostałem możliwość, obcowania z podopiecznymi Fundacji jako Ich fotograf. Nasza owocna współpraca trwa już od sierpnia 2008r. W tym czasie wspólnie podejmowaliśmy różne wyzwania, łącząc przyjemne z pożytecznym, a zarazem budując szczere więzi międzyludzkie. Jako przyjaciel i fotograf ARKI, przeprowadzałem różne warsztaty fotograficzne, rozwijając pasję i umiejętności miłośników obiektywu. Na co dzień, fotografia towarzyszy mi każdego dnia, wypełniając każdą wolną chwilę, ale jednak obok świata widzianego obiektywem stoi drugi człowiek, który niejednokrotnie dodaje mi motywacji do dalszej współpracy, a obserwowana radość osób fotografowanych jest inspiracją i wynagrodzeniem za włożoną pracę. Moją pasję możecie Państwo poznać na stronie internetowej www.michalski.bydgoszcz.pl , wszystkich zainteresowanych współpracą proszę o wiadomość mailową na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich przyjaciół Fundacji ?ARKA? do dzielenia z nami naszych pięknych zamiłowań.

Janusz Michalski.