Hanna Kaup

• redaktor naczelny i wydawca portalu prasowego Gorzowskiej Agencji Dziennikarskiej: www.egorzowska.pl
  • redaktor biuletynu samorządowego ?Wiadomości z powiatu?
  • autorka blogu na www.wirtualnemedia.pl
  • autorka newslettera dla dziennikarzy ukraińskich na temat wykorzystania funduszy unijnych
  • w l. 2005-2009 redaktor naczelny tygodnika ?Ziemia Gorzowska?
  • nauczyciel, trener-szkoleniowiec w zakresie tematów: Dziennikarstwo, Reklama i promocja, Marketing, Autoprezentacja, Savoir vivre
  • konsultant Gdańskiego Wydawnictwa Oświatowego

Janusz Michalski

Fundacja ARKA, jak sama nazwa wskazuje jest oazą dla wielu ludzi, ludzi których przeżycia, emocje, a także różne momenty w życiu trzeba na stałe uwiecznić nie tylko w sercach ich samych, ale i na fotografiach, które staną się wspomnieniem tamtych chwil. Taką właśnie dostałem możliwość, obcowania z podopiecznymi Fundacji jako Ich fotograf. Nasza owocna współpraca trwa już od sierpnia 2008r. W tym czasie wspólnie podejmowaliśmy różne wyzwania, łącząc przyjemne z pożytecznym, a zarazem budując szczere więzi międzyludzkie. Jako przyjaciel i fotograf ARKI, przeprowadzałem różne warsztaty fotograficzne, rozwijając pasję i umiejętności miłośników obiektywu. Na co dzień, fotografia towarzyszy mi każdego dnia, wypełniając każdą wolną chwilę, ale jednak obok świata widzianego obiektywem stoi drugi człowiek, który niejednokrotnie dodaje mi motywacji do dalszej współpracy, a obserwowana radość osób fotografowanych jest inspiracją i wynagrodzeniem za włożoną pracę. Moją pasję możecie Państwo poznać na stronie internetowej www.michalski.bydgoszcz.pl , wszystkich zainteresowanych współpracą proszę o wiadomość mailową na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Danuta Trzebińska-Kapczyńska

trzebinska2Oligofrenopedagog, nauczyciel, wykładowca, instruktor gimnastyki sportowej, improwizacji tańca, ruchu i symboliki ciała oraz instruktor ?Tańców w Kręgu".

Autorka ciekawych programów choreograficznych.

Prowadzi zajęcia w zakresie choreoterapii i terapii tańcem w Ośrodku

Szkolno-Wychowawczym oraz w bydgoskich szkołach wyższych. Współpracuje z Uniwersytetami Trzeciego Wieku, z Kobietami Aktywne +50, oraz z Fundacją Osób Niepełnosprawnych ?Arka".

Św.P. Andrzej Jakubiczka

"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..."
Ks. Jan Twardowski

Tak to prawda. Wydaje się jakby to było wczoraj, kiedy zmęczeni, ale zadowoleni, z bagażem dobrej energii żegnaliśmy się po warsztatach w Pieczyskach.

Nikt nie myślał, że będą to ostatnie uściski dłoni z Panem Andrzejem Jakubiczką, że słowa "do zobaczenia", do widzenia" nie spełnią zawartego w nich życzenia.

Andrzej Jakubiczka zmarł 28.10.2010r.

1% dla Funkcji Arka

Przekaż nam 1%